Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، انجمن ناشران دانشگاهی با همراهی علی رمضانی، رئیس دومین نمایشگاه مجازی کتاب تهران؛ حسین صفری، معاون اجرایی دومین نمایشگاه مجازی کتاب تهران) و آزاده نظربلند، معاون ارتباطات و پاسخگویی دومین نمایشگاه مجازی کتاب تهران از بخش‌های مختلف ستاد برگزاری نمایشگاه ازجمله میز خدمت و مرکز پاسخگویی نمایشگاه بازدید کردند و در جریان روند اجرای نمایشگاه و نحوه پاسخگویی به مخاطبان و ناشران قرار گرفتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علی رمضانی در جریان این بازدید، گفت: امسال کار فشرده‌ای برای آموزش نیروهای فعال در مرکز پاسخگویی انجام گرفته است. این مرکز از زمان ثبت‌نام ناشران راه‌اندازی شده و به ناشران برای ثبت‌نام و بارگذاری آثارشان کمک کرده است.

وی با اشاره به این‌که خرید اینترنتی در مناطق روستایی، سخت است و شرایطی همانند شهرهای بزرگ ندارند، گفت: در مرکز پاسخگویی شرایطی را فراهم کردیم که افراد با کمک نیروهای این مرکز، مرحله به مرحله خریدشان را انجام دهند. لازم به ذکر است که این نمایشگاه برای سه هزار و ۵۰۰ خانه روستایی که مشخصه اصلی خانه‌هایشان پلاک نیست و پستچی‌ها نشانی آن‌ها را با رنگ درب منزلشان می‌شناسند، فرصتی را فراهم کرد تا کتاب‌های خریداری‌شده خود را رایگان دریافت کنند.

مدیرعامل خانه کتاب و ادبیات ایران نیز افزود: بخشی از فرایند برگزاری نمایشگاه در ستاد برگزاری دومین نمایشگاه مجازی کتاب تهران و بخش‌های دیگر در سطح کشور توسط ناشران و شرکت ملی پست پراکنده است. تصور اولیه از نمایشگاه مجازی کتاب تهران در حد یک سایت است، اما این رویداد که در سطح ملی در حال برگزاری است، فرایند پیچیده‌ای دارد. نزدیک به ۲ هزار و ۱۰۰ ناشر به‌صورت پراکنده در حال ارائه خدمات و دریافت پشتیبانی هستند. در حوزه نرم‌افزاری و سخت‌افزاری نیز نزدیک به ۱۰ سایت با سامانه اصلی نمایشگاه مجازی کتاب تهران در حال تعامل هستند که می‌توان به درگاه پرداخت بانکی، سامانه پیامکی، سامانه شاهکار، ثبت احوال و پست کتاب اشاره کرد.

وی افزود: پیش از این هم برای آن‌که سایت نمایشگاه بدون مشکل و با سهولت به ارائه خدمت بپردازد، اقدامات فراوانی توسط همکارانم انجام گرفته و ۵۰ سازمان در حال مشارکت با ستاد برگزاری نمایشگاه مجازی کتاب تهران هستند که همه این موارد، بیانگر پیچیدگی و تراکم فعالیت‌های برگزاری این نمایشگاه است.

ارمغان نمایشگاه مجازی کتاب تهران، مکمل بودن برای نمایشگاه فیزیکی است

رئیس دومین نمایشگاه مجازی کتاب تهران، گفت: نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور نیز علاوه بر برگزاری نشست‌ها و اطلاع‌رسانی به مخاطبان، میز خرید از نمایشگاه مجازی کتاب تهران را در همه کتابخانه‌ها قرار داده تا به این صورت از سوداگری برخی کافی‌نت‌ها جلوگیری کنیم.

رمضانی با بیان این‌که بنا بر بازخوردهای دریافت‌شده، روند و کیفیت برگزاری نمایشگاه مجازی کتاب تهران امسال چند پله ارتقا پیدا کرده، افزود: ارمغان این عملیات ملی به‌گونه‌ای است که دیگر نمی‌توانیم از نمایشگاه مجازی صرف‌نظر کنیم و از این پس این نمایشگاه را به‌عنوان مکمل نمایشگاه فیزیکی کتاب خواهیم داشت. ضروری است به حذف واسطه‌ها و قاچاق کتاب به‌عنوان یکی از ویژگی‌های نمایشگاه مجازی کتاب تهران توجه شود و فعالان حوزه نشر برخی کجی‌ها و ناراستی‌هایی را که صورت می‌گیرد، پیگیری کنند.

رئیس دومین نمایشگاه مجازی کتاب تهران با اشاره به اتصال بانک اطلاعاتی خانه کتاب و ادبیات ایران با دفتر توسعه کتاب و کتابخوانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: گفت‌وگوهای لازم در رابطه با این موضوع انجام شده و به‌زودی این بانک‌های اطلاعاتی به یکدیگر متصل خواهند شد.

کاهش ترافیک نمایشگاه در پی رفع مشکلات سایت

آزاده نظربلند، معاون ارتباطات و پاسخگویی دومین نمایشگاه مجازی کتاب تهران نیز در جریان این بازدید درباره فعالیت‌های این بخش گفت: از شروع نمایشگاه تاکنون ۱۷ هزار و ۹۴۳ تماس ورودی و دو هزار و ۵۴۶ تماس خروجی برای پیگیری و به نتیجه رساندن مسائل و مشکلات مطرح‌شده، انجام گرفته است.

وی افزود: سال گذشته در طول برگزاری نمایشگاه، حدود ۵۰ هزار تماس داشتیم که این عدد در حال حاضر کمتر است. ایمیل‌ها و تیکت‌ها نیز کمتر از یک‌سوم سال گذشته شده و زمان حضور در سایت نیز نسبت به سال گذشته ۱۰ دقیقه کاهش پیدا کرده است. این کاهش آمار به دلیل تسهیل روندها و رفع مشکلات نمایشگاه است. تا به این لحظه اوج حضور مخاطبان نمایشگاه ۲۲ هزار نفر بوده است که این نهایت رکورد پیک دور اول نمایشگاه بوده که امسال در روزهای عادی دور دوم از آن عبور کرده‌ایم. ۲۱۳ میلیون درخواست نیز روی سایت نمایشگاه ثبت شده است

در فعالیت‌های نمایشگاهی به دنبال تسهیل‌گری هستیم

حسین صفری، معاون اجرایی دومین نمایشگاه مجازی کتاب تهران نیز در جریان این بازدید در سخنانی کوتاه گفت: انجمن ناشران دانشگاهی در تمام دوره‌های نمایشگاه کتاب پیشرو بوده و بالاترین تعامل را با این انجمن داشته‌ایم. نگاه ما به فعالیت‌های نمایشگاهی به‌گونه‌ای است که رقیب بخش خصوصی نباشد و به دنبال تسهیل‌گری در این زمینه هستیم.

همچنین سیدعباس حسینی‌نیک، مسعود پایدار، مریم رونق، کاظم آرمان‌پور، مرتضی جعفری‌پور، حامد علی اکبرزاده، علی‌اکبر طورانیان، جلال اصلانی و سید امین امامی‌نژاد از اعضای انجمن ناشران کتاب دانشگاهی در این بازدید حضور داشتند.

تأکید بر اتصال بانک اطلاعاتی خانه کتاب و ادبیات ایران به دفتر توسعه کتاب و کتابخوانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی؛ نقش تشکل‌ها در برگزاری رویدادهای حوزه کتاب همچون نمایشگاه مجازی؛ لزوم اتخاذ تدابیری در زمینه هزینه ارسال کتاب‌های ناشران دانشگاهی در نمایشگاه مجازی کتاب؛ ارائه آمارهای به‌دست‌آمده از نمایشگاه بر اساس نیاز ناشران؛ موضوع‌بندی‌های دقیق‌تر و ایجاد زیردسته‌های بیشتر و جزئی‌تر؛ توجه به موضوعات بین‌رشته‌ای در موضوع‌بندی‌ها؛ امکان جست و جو بر اساس کلیدواژه‌ها؛ ایجاد بسترهای مناسب و اختصاصی برای عرضه نسخه الکترونیک کتاب‌های دانشگاهی و کمک به حل مسائل یارانه کاغذ از مهمترین محورهایی بود که در این جلسه توسط اعضای انجمن ناشران دانشگاهی مطرح و مورد بحث و گفت‌وگو قرار گرفت.

کد خبر 5410777 فاطمه میرزا جعفری

منبع: مهر

کلیدواژه: حسین صفری علی رمضانی دومین نمایشگاه مجازی کتاب تهران وزارت فرهنگ و ارشاداسلامی نمایشگاه مجازی کتاب تهران دومین نمایشگاه مجازی کتاب تهران کتاب و کتابخوانی معرفی کتاب کتاب معرفی نشریات رونمایی کتاب ترجمه جایزه کتاب سال نمایشگاه مجازی کتاب تهران نقد کتاب تازه های نشر نمایشگاه مجازی کتاب جایزه کتاب سال جمهوری اسلامی دومین نمایشگاه مجازی کتاب تهران برگزاری نمایشگاه ناشران دانشگاهی انجمن ناشران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۴۶۲۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امیدمان به روزهای آینده است!

خبرگزاری مهر _ گروه فرهنگ و ادب: اولین روز از سی و پنجمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران با شعار «بخوانیم و بسازیم» صبح روز گذشته چهارشنبه ۱۹ اردیبهشت در مصلی امام خمینی (ره) آغاز و از ساعت ۱۰ درهای مصلی به روی مخاطبان کتاب دوست گشوده شدند.

روز اول نمایشگاه کتاب با چیدمان و ساخت غرفه توسط برخی از ناشران همراه رو بود و تقریباً در میانه نمایشگاه گرد و خاک حاصل از غرفه سازی ها قابل مشاهده بود. غرفه ها از ۱۳ اردیبهشت به ناشرانی که ساخت و ساز دارند تحویل داده شد و ناشرانی که طراحی خاصی نداشتند از ۱۶ اردیبهشت غرفه خود را تحویل گرفتند، اما در ساعت های اولیه ناشران بسیاری در حال چیدن کتاب های خود در قفسه بودند.

به گفته برخی از ناشران دستگاه های کارتخوان نیز تقریباً در نیمه های ظهر روز اول به غرفه داران تحویل داده شد و نمایشگاه تقریباً در همان ساعات اولیه میزبان مخاطبانی بود که مشغول خریداری کتاب های مورد علاقه خود بودند.

یکی از نکات سی و پنجمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران، حضور ناشرانی بود که سال گذشته در این رویداد حضور نداشتند و تقریباً در همین روز اول سی و پنجمین نمایشگاه کتاب فروش خوبی کردند. برخی از این ناشران معتقدند گرچه مخاطب خود را همیشه دارند اما نمایشگاه کتاب فرصتی برای آشنایی با مخاطب جدید است و برای از دست ندادن این فرصت در نمایشگاه کتاب حضور پیدا کرده اند.

افتتاحیه رسمی نمایشگاه ساعت 15 با حضور محمدمهدی اسماعیلی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، سفیر یمن در ایران، یاسر احمدوند، معاون فرهنگی و رییس سی و پنجمین دوره و علی رمضانی، قائم مقام و سخنگوی این دوره از نمایشگاه، بدون حضور ریاست جمهوری برگزار شد.

دستگاه‌های راهنمای کتاب و راهنمای ناشران شبستان هم در گوشه‌های مختلف گذارده شده و مراجعه‌کنندگان می‌توانند کتاب خود یا ناشر مورد نظرشان را راحت‌تر پیدا کنند، البته غرفه‌های اطلاع‌رسانی در ورودی‌های مختلف شبستان و داخل شبستان راهنمایی مراجعه‌کنندگان هستند.

کوشک کتاب، گوشه نقد، سرای اهل قلم در بخش ناشران عمومی و کودک و نوجوان، برنامه های تخصصی در بخش سالن جوایز کتاب های سال جمهوری اسلامی ایران و سرای ملل نیز میزبان برنامه های فرهنگی نخستین روز نمایشگاه بین المللی کتاب تهران بودند. در این میان افتتاحیه غرفه یمن به عنوان مهمان ویژه این دوره از نمایشگاه کتاب به فردا موکول شد در حالی که در سال های گذشته در روز نخست این اتفاق رخ می داد.

بخش ناشران کودک و نوجوان و بین الملل نیز تقریباً روز آرامی را پشت سر گذاشتند و به گفته بسیاری از ناشران در بخش کودک و نوجوان روز اول با کارهایی از جمله چیدمان کتاب ها در قفسه ها و غرفه سازی پشت سر گذاشته شده است و امید ناشران به روزهای آینده است که به دلیل تعطیلات آخر هفته ای بتوانند میزبان مخاطبان و خانواده های کتاب دوست باشند.

اولین روز سی و پنجمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران در فضایی آرام و همراه با آتش بازی شبانه به مناسبت افتتاحیه به پایان رسید.

کد خبر 6100992 فاطمه میرزا جعفری

دیگر خبرها

  • انتشارات الصباء سوریه با ۲۶ عنوان به نمایشگاه تهران آمد
  • امیدمان به روزهای آینده است!
  • تقریباً همه ناشران بزرگ در نمایشگاه کتاب حضور دارند
  • در‌های نمایشگاه کتاب باز شد
  • وزیر ارشاد: در سامانه مجازی نمایشگاه با تخفیف کتاب بخرید
  • درهای نمایشگاه کتاب باز شد
  • آغاز سی و پنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران/ درهای مصلی به روی بازدیدکنندگان باز شد
  • ۱۰ ناشر لاتین و ۳۱ ناشر عرب به نمایشگاه آمدند
  • حضور جهاد دانشگاهی در بخش‌های عمومی و دانشگاهی نمایشگاه کتاب
  • آغاز فروش غیرحضوری نمایشگاه کتاب + آدرس سایت و جزئیات