Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-09@16:57:25 GMT

فاضل نظری پرجستجوترین نویسنده نمایشگاه کتاب شد

تاریخ انتشار: ۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۶۸۸۸۴۲

فاضل نظری پرجستجوترین نویسنده نمایشگاه کتاب شد

مدیر کمیته اطلاع رسانی نمایشگاه کتاب فهرست مولفان پر جستجوی نمایشگاه کتاب تهران را اعلام کرد. ۱۷ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۴:۴۴ فرهنگی ادبیات و نشر نظرات - اخبار فرهنگی -

محمد متولی مدیر کمیته اطلاع‌رسانی سی و دومین نمایشگاه بنی‌المللی کتاب تهران در گفت‌وگو با خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم با اشاره به آمار جستجوهای اطلاع‌رسانی این دوره گفت: امسال برای اولین بار، کمیتۀ اطلاع‌رسانی سی‌ودومین نمایشگاه کتاب تهران، وب‌سایت اختصاصی برای اطلاع‌رسانی به مراجعین و مخاطبین این بزرگترین رویداد فرهنگی کشور راه‌اندازی کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هم‌چنین امسال، رویکرد داده‌محوری در دستور کار این کمیته قرار گرفت و با هدف ارائۀ اطلاعات و آمار به ناشران به عنوان ذینفع اصلی داده‌های موجود در حوزه اطلاع رسانی، این وب سایت اقدام به گردآوری و دسته بندی نتایج جستجو‌های مخاطبان و ارائۀ آن به ناشران با هدف در اختیار داشتن داده‌های لازم برای استفاده در برنامه‌های بازاریابی و تحقیق بازارا آنها کرد.

وی ادامه داد:‌ یکی از مشکلات جدی در صنعت نشر، عدم وجود بانک‌های اطلاعاتی مناسب و داده‌های دسته‌بندی شده برای تحلیل بازار است. کمیتۀ اطلاع‌رسانی در سی‌و‌دومین‌نمایشگاه‌بین‌المللی‌ تلاش کرد تا با ارائه داده‌های آماری موجود در نرم‌افزار و وب‌سایت اطلاع‌رسانی نمایشگاه کتاب، به ناشران کمک کند، با تحلیل و بررسی ذائقۀ مخاطبان نسبت به تنظیم و تدوین برنامه‌های تولید محتوای خود با در اختیار داشتن داده‌های قابل اتکا، به شکل مطلوب‌تری عمل کند.

متولی با اشاره به آمار جست‌وجوی ناشران گفت: جستجوی ناشران سی و دومین نمایشگاه کتاب تهران در مجموع 167.342 بار ثبت شده است،‌ البته حدود 30 درصد داده به دلیل اشکال در 19 رایانه از 62 رایانه در دست نیست.  جستجوی کتاب، 134.319 بار،‌ جستجوی نویسنده، 44.890 بار
و جستجوی موضوع نیز 17.844 بار بوده است.

وی هم‌چنین با اشاره به فهرست مولفان پرجست و جو نیز گفت: نویسندگان به ترتیب جستجو عبارتند از : فاضل نظری، سیمین دانشور، هوشنگ ابتهاج، صادق هدایت، نادر ابراهیمی، محمود دولت آبادی، کریم زمانی، برایان تریسی، میشل اوباما، داستایوفسکی، جوجو مویز، رضا امیرخانی،  میلان کوندرا، الیف شافاک، راندا برن،  وحید یامین پور،  آلن دوباتن، علی سلطانی، اروین یالوم.

انتهای پیام/

R1013198/P/S4,35/CT1 واژه های کاربردی مرتبط سی و دومین نمایشگاه کتاب

منبع: تسنیم

کلیدواژه: سی و دومین نمایشگاه کتاب سی و دومین نمایشگاه کتاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۶۸۸۸۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امیدمان به روزهای آینده است!

خبرگزاری مهر _ گروه فرهنگ و ادب: اولین روز از سی و پنجمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران با شعار «بخوانیم و بسازیم» صبح روز گذشته چهارشنبه ۱۹ اردیبهشت در مصلی امام خمینی (ره) آغاز و از ساعت ۱۰ درهای مصلی به روی مخاطبان کتاب دوست گشوده شدند.

روز اول نمایشگاه کتاب با چیدمان و ساخت غرفه توسط برخی از ناشران همراه رو بود و تقریباً در میانه نمایشگاه گرد و خاک حاصل از غرفه سازی ها قابل مشاهده بود. غرفه ها از ۱۳ اردیبهشت به ناشرانی که ساخت و ساز دارند تحویل داده شد و ناشرانی که طراحی خاصی نداشتند از ۱۶ اردیبهشت غرفه خود را تحویل گرفتند، اما در ساعت های اولیه ناشران بسیاری در حال چیدن کتاب های خود در قفسه بودند.

به گفته برخی از ناشران دستگاه های کارتخوان نیز تقریباً در نیمه های ظهر روز اول به غرفه داران تحویل داده شد و نمایشگاه تقریباً در همان ساعات اولیه میزبان مخاطبانی بود که مشغول خریداری کتاب های مورد علاقه خود بودند.

یکی از نکات سی و پنجمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران، حضور ناشرانی بود که سال گذشته در این رویداد حضور نداشتند و تقریباً در همین روز اول سی و پنجمین نمایشگاه کتاب فروش خوبی کردند. برخی از این ناشران معتقدند گرچه مخاطب خود را همیشه دارند اما نمایشگاه کتاب فرصتی برای آشنایی با مخاطب جدید است و برای از دست ندادن این فرصت در نمایشگاه کتاب حضور پیدا کرده اند.

افتتاحیه رسمی نمایشگاه ساعت 15 با حضور محمدمهدی اسماعیلی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، سفیر یمن در ایران، یاسر احمدوند، معاون فرهنگی و رییس سی و پنجمین دوره و علی رمضانی، قائم مقام و سخنگوی این دوره از نمایشگاه، بدون حضور ریاست جمهوری برگزار شد.

دستگاه‌های راهنمای کتاب و راهنمای ناشران شبستان هم در گوشه‌های مختلف گذارده شده و مراجعه‌کنندگان می‌توانند کتاب خود یا ناشر مورد نظرشان را راحت‌تر پیدا کنند، البته غرفه‌های اطلاع‌رسانی در ورودی‌های مختلف شبستان و داخل شبستان راهنمایی مراجعه‌کنندگان هستند.

کوشک کتاب، گوشه نقد، سرای اهل قلم در بخش ناشران عمومی و کودک و نوجوان، برنامه های تخصصی در بخش سالن جوایز کتاب های سال جمهوری اسلامی ایران و سرای ملل نیز میزبان برنامه های فرهنگی نخستین روز نمایشگاه بین المللی کتاب تهران بودند. در این میان افتتاحیه غرفه یمن به عنوان مهمان ویژه این دوره از نمایشگاه کتاب به فردا موکول شد در حالی که در سال های گذشته در روز نخست این اتفاق رخ می داد.

بخش ناشران کودک و نوجوان و بین الملل نیز تقریباً روز آرامی را پشت سر گذاشتند و به گفته بسیاری از ناشران در بخش کودک و نوجوان روز اول با کارهایی از جمله چیدمان کتاب ها در قفسه ها و غرفه سازی پشت سر گذاشته شده است و امید ناشران به روزهای آینده است که به دلیل تعطیلات آخر هفته ای بتوانند میزبان مخاطبان و خانواده های کتاب دوست باشند.

اولین روز سی و پنجمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران در فضایی آرام و همراه با آتش بازی شبانه به مناسبت افتتاحیه به پایان رسید.

کد خبر 6100992 فاطمه میرزا جعفری

دیگر خبرها

  • فروش بیش از ۵۸ هزار نسخه تا روز دوم نمایشگاه کتاب
  • انتشارات الصباء سوریه با ۲۶ عنوان به نمایشگاه تهران آمد
  • امیدمان به روزهای آینده است!
  • حاشیه‌ های روز اول نمایشگاه کتاب (عکس)
  • ۴ رمان مریلین رابینسون، نویسنده محبوب داریوش مهرجویی در نمایشگاه کتاب
  • در‌های نمایشگاه کتاب باز شد
  • درهای نمایشگاه کتاب باز شد
  • ۱۰ ناشر لاتین و ۳۱ ناشر عرب به نمایشگاه آمدند
  • معرفی چند اثر خواندنی که در نمایشگاه کتاب تهران عرضه می‌شود/ از «نامه‌ای به آسمان» تا «تاکسی‌سواری»
  • حضور جهاد دانشگاهی در بخش‌های عمومی و دانشگاهی نمایشگاه کتاب