Web Analytics Made Easy - Statcounter


به گزارش شریان نیوز،میثم نمازی با اشاره به تعداد و انواع بن کارت‌هایی که امسال در نمایشگاه کتاب صادر می‌شود، گفت: در سی امین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران، حدود 400 هزار بن کارت شامل بن کارت دانشجویان و طلاب، بن کارت دانش آموزان،بن کارت اساتید و همچنین بن کارت سازمان‌ها صادر و توزیع خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان این‌که متقاضیان برای ثبت نام می‌بایست به سایت bon.tibf.irمراجعه کنند، افزود: متفاضیان دریافت بن کارت از 31 فروردین تا 7 اردیبهشت فرصت دارند تا برای ثبت نام به این سایت مراجعه کنند، که این زمان‌بندی برای دانشجویان از ۳۱ فروردین تا ۳ اردیبهشت، برای دانش آموزان تهرانی از ۲ تا ۵ اردیبهشت و برای اساتید از ۵ تا ۷ اردیبهشت خواهد بود. نمازی افزود: با استفاده از این بن کارت‌ها، امکان خرید از پایانه های نصب شده در غرفه‌های ناشران در سراسرمحل نمایشگاه، به صورت خرید با کارت بانکی و همچنین تکنولوژی NFC وجود دارد. وی امکان بهره‌مندی از تکنولوژیNFC را مهم ترین ویژگی در این نمایشگاه دانست و افزود: امکان استفاده از این تکنولوژی امسال برای اولین بار فراهم شده است، همچنین با توجه به برقراری ارتباط آنلاین بین سایت ارشاد و سیستم توزیع بن کارت بانک، امکان ثبت نام در سایت ارشاد و دریافت کارت از طریق شعب و یا شهرنت‌های بانک، بدون وقفه ایجاد شده است. مدیر امور فناوری اطلاعات بانک شهر در ادامه با اشاره به تعداد تجهیزات مورد استفاده در سی امین نمایشگاه کتاب تهران، تصریح کرد: بیش از 120 دستگاه اعم از خودپرداز، وب کیوسک، خوددریافت، ریسایکلر، خودبانک و صراف الکترونیک جهت ارائه خدمت به هم میهنان ، در محل نمایشگاه پیش بینی شده که بخشی از دستگاه‌ها هم اکنون نصب و راه اندازی شده و بقیه در حال ارسال، نصب و راه اندازی است. نمازی همچنین در خصوص روش استفاده از بن کارت مجازی گفت: برای دریافت کارت مجازی لازم است تا دانشجویان جهت احراز هویت به یکی از شعب و یا شهرنت‌های بانک شهر مراجعه کنند که پس از احراز هویت، بن کارت ایشان با توجه به شماره موبایلی که در سایت ارشاد اعلام کرده بودند در سامانه همراه شهر بانک شهر ثبت خواهد شد و رمز کارت تحویل خواهد شد. به گفته وی، دانشجویان می‌توانند پس از ۷ اردیبهشت ماه با مراجعه به سایت بانک شهر و نصب نرم افزار همراه شهر و انجام فرایند ثبت نام با همان شماره تلفن اعلام شده در زمان ثبت نام در سایت ارشاد، بن کارت خود را جستجو کرده و پس از انجام فرایند فعال سازی کارت، امکان استفاده از کارت برای ایشان فراهم خواهد شد. نمازی در خصوص فرایند استفاده از کارت جهت انجام تراکنش نیز گفت: این مرحله نیز بسیار ساده است، به این ترتیب که پس از ورود به بخش NFC و انتخاب شماره کارت و نزدیک کردن گوشی به پایانه فروش می‌توان بدون وجود شبکه و اینترنت اقدام به انجام تراکنش کرد. مدیر امور فناوری اطلاعات بانک شهر تصریح کرد: کارت های صادره، صرفا در ایام نمایشگاه قابل استفاده است و امیدواریم در سال جدید نیز خدمات به خوبی به همه بازدیدکنندگان ارائه شود.

منبع: شریان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shariyan.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شریان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۰۱۴۱۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«انسان و فناوری» در نمایشگاه کتاب عرضه می‌شود

به گزارش خبرگزاری مهر، همزمان با برپایی سی و پنجمین دوره نمایشگاه بین المللی کتاب تهران، انتشارات سازمان جهاد دانشگاهی تهران، کتاب «انسان و فناوری» را به قلم محمدامین بنی تمیم منتشر و روانه بازار نشر کرده است.

کتاب انسان و فناوری، نوشته محمد امین بنی تمیم پژوهش گر و مدرس دانشگاه در حوزه‌های فرهنگ، ارتباطات، رسانه و فناوری‌های نوپدید اطلاعاتی و ارتباطی نوشته شده است. این کتاب با بیان چیستی فناوری و فلسفه آن، سیر تطور آن را از دیرباز که انسان در قالب ساختارهای بدوی و قبیله‌ای زندگی می‌کرد، مرور می‌کند و مراحل تکامل آن در جهان را به همراه تحولاتی همچون انقلاب‌های صنعتی، تا دوران معاصر و جهانی سازی، مورد مطالعه قرار می‌دهد و بیان می‌کند که انسان چه مسیری را برای گذر از دیروز به امروز طی کرده و چگونه از زندگی قبیله‌ای به جهانی شدن رسیده است.

بنی تمیم در این کتاب همچنین با تحلیل دیدگاه‌های اندیشمندان برجسته جهانی درباره فناوری و تاثیر آن بر سبک زندگی انسان و تحولات و پیامدهایی که تاکنون در حوزه‌های فردی و جمعی برای انسان به دنبال داشته، مورد مطالعه قرار می‌دهد و پیامدهای آن را همچون فن هراسی یا تکنوفوبیا، جبرگرایی تکنولوژیک، تکینگی فناوری، تکینگی انسانی، انفجار اطلاعات، امنیت سایبری، بحران معنویت و استعمار فرهنگی پست مدرن، مورد بحث و بررسی قرار می‌دهد.

کتاب انسان و فناوری همچنین فصلی را به معرفی دره سیلیکون به عنوان هاب فناوری جهان، با هدف شناخت و بررسی نقش آن در شکل گیری فناوری‌های نوپدید اطلاعاتی و ارتباطی اختصاص داده و ضمن معرفی فناوری‌های پست مدرن و ویژگی‌های آنها، در فصل پایانی کتاب، با نگاهی آینده پژوهانه و با استناد به مطالعات جهانی درباره هوش مصنوعی و متاورس، چشم اندازی از آینده زندگی دیجیتال را پیش روی خواننده ترسیم می‌کند.

هر یک از انواع فناوری، آثار و پیامدهای سیاسی، اقتصادی، فرهنگی، اجتماعی، روانی، اخلاقی و حتی اعتقادی خاصی با خود به همراه دارد؛ به گونه‌ای که می‌توان گفت فناوری در شکل‌گیری شخصیت، افکار، روحیات، عادات، رفتار، گفتار و حتی نوسازی مفاهیم و باورهای ما تاثیر بسزایی دارد و این تاثیر فناوری‌ها بر زندگی ما نیست و آنچه فرزندان و نوادگان ما در آینده با آن مواجه خواهند بود، بسیار شگفت انگیزتر است. در این میان، شاید اندک افرادی باشند که عالمانه و آگاهانه از دام تاثیرپذیری از آن پرهیز کرده و یا از آن رهیده باشند. این سلطه بلامنازع فناوری بر سرنوشت بشریت، کار را به جایی رسانده که به نظر می‌رسد، به جای آنکه فناوری، ابزاری در دست انسان و در خدمت او باشد، انسان، ابزاری در دست فناوری شده و فناوری او را به خدمت گرفته است.

در این میان، فناوری‌های نوپدید اطلاعاتی و ارتباطی، نسبت به سایر فناوری‌ها، از قدرت و عمق تاثیرگذاری بیشتری بر زندگی انسان برخوردارند، به گونه‌ای که، این تاثیر تا مرز کنترل و سلطه بر سامانه‌های حرکتی، عصبی و ذهنی امتداد یافته است. هنگامی فهم ما از این مسأله ابعاد تازه‌ای می‌یابد که بدانیم فناوری‌های پیش روی ما همچون واقعیت گسترده، واقعیت ترکیبی، متاورس، جهان‌های آینه‌ای و دیگر همزادهای شان، انسان را از یک کاربر بیرونی به درون خود خواهند بلعید. به گونه‌ای که این فناوری‌ها قدرت خواهند یافت تا نه تنها ذهن شما را فریب دهند، بلکه فرامین مغزی و سامانه حسی شما را نیز دستکاری کنند و در تجربه یک موقعیت شبیه سازی شده مجازی، با ارسال محرک‌هایی به گیرنده‌های حسی شما، واکنش‌هایی در شما ایجاد کنند که گویی در یک موقعیت واقعی بیرونی قرار دارید. این نکات و بیشتر، در ذهن ما این پرسش‌ها را پدید می‌آورند که دنیای پیش روی ما چگونه جایی خواهد بود؟ انسان و محیط اجتماعی زندگی او با فراگیر شدن این فناوری‌ها، دستخوش چه تغییراتی خواهد شد؟ رابطه چهارسویه ما با خود، خالق، خلایق و خلقت چه شکلی به خود خواهد گرفت؟ آیا این فناوری‌ها و محیطی که برای ما خلق خواهند کرد، گریزگاهی برای فرار از واقعیت نخواهند شد؟

این کتاب توسط انتشارات جهاد دانشگاهی در سی و پنجمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران عرضه می‌شود.

کد خبر 6100980 فاطمه میرزا جعفری

دیگر خبرها

  • «انسان و فناوری» در نمایشگاه کتاب عرضه می‌شود
  • نمایشگاه بین المللی کتاب ۱۴۰۳ با حمایت بانک ملی ایران آغاز به کار کرد
  • افزایش تولید نفت به بیش از ۵.۵ میلیون بشکه در روز | جدیدترین آمار از وضعیت صدور کارت سوخت
  • نصر اصفهانی: نوابغ و فرهنگ نخبگانی نخستین گام ایده‌پردازی هستند
  • ویژه برنامه‌های فرهنگی مترو تهران در نمایشگاه بین المللی کتاب
  • در نخستین روز از نمایشگاه کتاب چه نشست‌هایی برگزار می‌شود؟
  • باغ کتاب میزبان جشنواره ملی فیلم اقوام ایرانی شد
  • آغاز فروش غیرحضوری نمایشگاه کتاب + آدرس سایت و جزئیات
  • کارت هوشمند«نسک»؛ گامی برای ورود حجاج به مشاعر مقدسه
  • اسلامی: آماده‌ایم فناوری‌ها را به سایر کشور‌ها منتقل کنیم